URGENT

Alabart és escollida vocal del Consell Esportiu del Maresme

Compartiu aquesta història

La regidora d’esports de Palafolls, Marta Alabart, ha estat escollida per formar part de la junta del Consell Esportiu del Maresme.

Alabart, que s’estrena en política en aquest mandat, ocuparà una de les 6 vocalies d’aquest consell que té com a principal objectiu fomentar, promocionar i organitzar l’esport en edat escolar en els municipis del Maresme.

Aquest dilluns 23 d’octubre, s’ha celebrat l’Assemblea Extraordinària per escollir els membres de la comissió directiva del CEM pel període 2023-2027.

Després de l’Assemblea, els nous membres han fet la primera reunió de la junta directiva per l’elecció dels diferents càrrecs.

Jordi Matas, continuarà com a president els propers quatre anys i tindrà com a vicepresidents a la regidora d’esports de Mataró,  Beatriz Delgado, i al conseller del Consell Comarcal del Maresme, Pep Ripollès.

Tots els càrrecs van ser escollits per unanimitat.

Alabart és l’única representant dels municipis del nord de la comarca en aquesta nova junta del Consell Esportiu del Maresme.

El repte pels propers 4 anys és fer un salt endavant en la gestió del consell, una vegada aquest s’ha estabilitzat i, segons expliquen en un comunicat, gaudeix d’una situació excel·lent per fer un important creixement.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics