Els alumnes de 1r de l’ESO visiten el local jove de Can Batlle

Els alumnes que aquest curs s’estrenen a l’institut tenen una assignatura gairebé obligada quan comencen 1r de l’ESO: visitar el local jove de Can Batlle.

La visita, que es fa esglaonadament, serveix per tal que els joves que comencen la secundària coneguin de prop els serveis, les instal·lacions i les activitats que s’organitzen des del centre juvenil de Palafolls.

D’aquesta manera, com explica el tècnic de joventut de Palafolls, Albert Muñoz, també els professionals que treballen a Can Batlle poden explicar què fan i posar cara als joves.

Habitualment, un cop han conegut els serveis de Can Batlle, els joves acostumen a visitar-la per les seves opcions lúdiques i d’esbarjo social, però, un cop s’estabilitza el nombre de visitants, els usuaris també aprofiten el programa de tallers i activitats i l’espai d’estudi juvenil.

El local jove de Can Batlle obre cada dia, entre setmana, de 15:30h a 19:30h i ofereix tota classe de tallers i activitats encarades als joves, com ara activitats de circ o manga entre d’altres. Es tracta de propostes que demanen o organitzen els propis joves, que d’aquesta manera s’empoderen a l’hora d’organitzar el seu oci, en un espai adequat i sota control dels professionals de l’àrea de joventut de l’Ajuntament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics