URGENT

La Puput ja ho té tot a punt per una nova edició de la Castanyada

Compartiu aquesta història

Un any més, el Parc Joaquim Ruyra s’omplirà de castanyes, moscatell i garnatxa. I, és que els palafollencs tenen una cita amb l’entitat cultural La Puput que ha organitzat una nova edició de la castanyada. 

L’activitat se celebrarà aquest dimarts 31 d’octubre a partir de les 21:00h i s’allargarà fins a quarts de 12h de la nit. Tal com expliquen des l’organització, durant la cita els assistents podran reunir-se vora el foc i menjar castanyes fins que s’acabin. N’ha donat més detalls Marissa Ràmia, una de les representants de La Puput.

Cada any augmenta el número de persones que volen compartir una estona amb els membres de La Puput i s’han de comprar més quilos de castanyes. En aquest sentit, Ràmia informa que hi haurà suficients castanyes per tothom, per tant, ningú ha de patir per si es queda sense.

Aquest dimarts, el repartiment de castanyes es farà de forma gratuïta per tothom, tot i que cal que els assistents hauran de fer cua i esperar que es vagin coent les castanyes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics