Blanes municipalitzarà les seves escoles bressols públiques

Foto: Ajuntament de Blanes

El ple ordinari de la ciutat va aprovar ahir  la modificació del sistema de gestió de les tres escoles bressol municipals de Blanes, per tal que passin de l’actual gestió indirecta a una de directa indiferenciada. Després d’aquesta aprovació, l’Ajuntament haurà de constituir una  Comissió d’Estudi del canvi de model de gestió que realitzarà la memòria, el projecte i la proposta de reglament pel nou model de les 3 llars d’infants municipals. 

Un dels motius que ha fet que l’equip de govern faci la modificació de la gestió han estat els diferents canvis d’empreses gestores que s’han anat produint al llarg dels anys. I, és que, aquests han provocat una disminució de la qualitat del servei, un deteriorament progressiu en les instal·lacions municipals i un allunyament de l’entorn proper. Aquest punt es va provar amb el consentiment de tots els grups dins els plenari municipal i amb l’abstenció del PP.

Un altre dels punts destacats a l’ordre del dia del ple de Blanes va ser la cessió directa i gratuïta del dret de superfície d’una finca municipal situada al barri de La Plantera. Es tracta d’una parcel·la situada a la part nord a tocar del CAP 2.

La cessió d’aquesta parcel·la es fa a favor de l’Institut Català del Sòl perquè s’hi construeixin 80 habitatges i aparcaments destinats a arrendament assequible. La cessió és per un termini de 75 anys, i tant la construcció com la gestió anirà a càrrec de l’Institut Català del Sòl. Aquest punt, també, va prosperar. En aquest cas, amb la unanimitat de totes les forces polítiques municipals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics