La Fundació Emys presenta el projecte RESIFARMS sobre tanques vegetals i marges de cultiu

Aquest dimarts, Palafolls acull un cicle de seminaris basats en els aspectes estudiats en el projecte RESIFARMS, que busca promoure l’educació per impulsar els serveis ecosistèmics de les finques agrícoles. Tal com indiquen des de la fundació, l’objectiu principal de l’activitat és donar eines i formar a la pagesia i els tècnics agrícoles per aprofitar les sinergies entre la producció agrícola i la conservació de la natura.

Entre els punts a tractar a la jornada, hi ha explicacions sobre les tanques vegetals i els marges de cultiu, i una visita guiada a la finca del Mas Roig, el disseny i la creació d’una tanca vegetal. 

D’aquesta manera, a la sessió es parlarà de les funcions, els beneficis, la conservació, la implementació i la restauració dels marges de cultiu i les tanques vegetals. A banda també, de quins són els criteris i el disseny de creació segons la funcionalitat de cada marge o tanca. En acabar, a més, s’entregarà als participants la guia pràctica RESIFARMS.

Tothom qui estigui interessat en participar s’ha d’inscriure a través del web Rural.Cat. L’acte es durà a terme demà de 9h a 13h a El Mas Roig de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics