URGENT

L’Ajuntament publica una enquesta sobre formació i ocupació

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament ha posat en marxa avui un nou procés participatiu per tal que els palafollencs puguin donar les seves opinions. L’impulsen les regidories d’Ocupació, Promoció Econòmica i Participació Ciutadana i, en aquest cas, es tracta d’una enquesta sobre les necessitats formatives de les empreses de Palafolls. 

Tal com detalla la regidora de Participació Ciutadana, Silvana Ballbè, l’objectiu principal és conèixer quins són els perfils de treballadors que necessiten les empreses del municipi per poder oferir una formació ajustada a les necessitats reals d’aquestes. 

Els resultats d’aquesta enquesta serviran a l’Àrea d’Ocupació per poder planificar quines poden ser les formacions que es duguin a terme l’any vinent a Palafolls. I, és que, enguany, ja s’han ofert tots els cursos que el consistori tenia previst. 


L’enquesta ja està disponible al web de l’ajuntament perquè els interessats la puguin respondre. Aquesta estarà oberta dues setmanes i hi pot participar tothom qui ho consideri.  

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics