Blanes prepara visites guiades a l’espai protegit del Delta de la Tordera

Foto: Ajuntament de Blanes

Aquest diumenge, l’Ajuntament de Blanes, amb la col·laboració dels Naturalistes del Montnegre i la Tordera i les dues Guaites Ambientals, ha organitzat diverses visites guiades a l’espai protegit del Delta de la Tordera per conèixer millor aquest indret natural. 

Les visites tindran lloc al llarg del matí i estan destinades a tota la família. Tal com indiquen des de l’organització, l’objectiu d’aquestes visites és poder descobrir aquest espai protegit en el que s’està treballant perquè la ciutadania aprengui a reconèixer i apreciar la diversitat en la fauna de l’indret. 

Per tal que tothom hi pugui participar, s’han preparat dos torns, un d’ell de 9h a 10:30h i l’altre de 10:30h a 12h. Pel que fa al punt d’inici de la ruta, un dels grups comença la visita a la platja final de l’Avinguda Vila de Madrid i l’altre, directament, a l’Aguait de la Tordera.

Les places per participar-hi són limitades, és per això que cal fer inscripció prèvia abans de demà, trucant al telèfon 972.379.371 de 9h a 14 h o bé online al web de l’Ajuntament de Blanes. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics