Un grup de joves causen destrosses al bar del camp de futbol

L’Ajuntament de Palafolls ha denunciat a la policia l’enèsima bretolada al camp de futbol. Aquest passat divendres, un grup de 7 joves va forçar l’entrada al bar del camp municipal de futbol. Un cop dins es van dedicar a remenar tot el que van poder i causar diferents danys al material que allà s’hi guarda.

Segons fonts de l’Ajuntament, els 7 joves, a banda de trencar les finestres del bar, van llençar fora del bar tota classe de material que s’utilitza per fer entrepans, entre d’altres.

El consistori, ha adjuntat  a la denúncia les imatges de la càmera de seguretat del camp de futbol, on es veu als 7 joves arribar en patinet i forçar l’accés al bar del camp de futbol.

Tal i com es veu a les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat, els fets van passar el passat divendres, prop de la 1 de la matinada.

El consistori, a través de les seves xarxes socials, ha denunciat públicament aquest acte vandàlic i ha explicat que la Policia ja té la denúncia i les imatges dels brètols.

A finals d’agost l’Ajuntament ja va haver de demanar que no es saltés al camp de futbol quan aquest està tancat. Ho va fer després de comprovar actituds incíviques per part de menors, que accedien al camp de nit i deixaven tot ple de brutícia o feia malbé material com ara les banquetes de l’equipament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics