Blanes camina per la Salut Mental

Foto: Ajuntament de Blanes

Aquest diumenge, per tercer any consecutiu, Blanes acull la 3a Caminada per la Salut Mental que busca continuar sensibilitzant la societat sobre els trastorns mentals i, al mateix temps, promoure l’activitat física com a factor clau en el benestar físic i mental de les persones. 

Igual que en les altres dues edicions, la caminada compta amb un recorregut de 5km, apte per a tots els públics. L’organitza l’Associació Família i Salut Mental de Girona i Comarques, en col·laboració de l’Ajuntament de Blanes. 

El tret de sortida a l’activitat es donarà a les 11 del matí, des del Banc dels Músics del Passeig de Mar i vorejarà els càmpings d’Els Pins i tornarà al mateix punt de sortida resseguint el nou passeig vora el mar. Tot i que no és una activitat competitiva, hi haurà trofeus per als primers i segons classificats en masculí i femení de les categories Adults i Infantils. 

Tothom interessat en participar pots inscriure’s de forma online al web habilitat. També es poden inscriure de manera presencial el mateix dia de la cursa a l’estand que hi haurà al passeig de Mar des de les 9:30h fins a les 10h. Les inscripcions tenen un preu de 10 euros i el 30% d’aquests beneficis es destinaran a l’Associació Social Esport de Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics