Crema un camió de la brossa després d’abocar un contenidor

Aquest matí, pels volts de les 7h un camió de l’empresa encarregada de recollir la brossa a Palafolls s’ha incendiat tot just després d’abocar-hi la brossa que hi havia dins d’un dels contenidors. De moment, no se sap què ha pogut provocar l’incendi, tot i que es creu que han estat cendres mal apagades. 

Aquest incident, coincideix amb altres actes vandàlics relacionats aquests últims dies. Segons fonts de l’Ajuntament, s’han cremat tres contenidors en diferents punts de Palafolls, a Mas Pinell, Ribera de la Burgada i Camí del Roig.

Des de l’Ajuntament demanen als palafollencs que tingui molta cura a l’hora de llençar productes incandescents dins els contenidors, per tal que no torni a passar. A banda, també de fan una crida al civisme per part de tota la població.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics