URGENT

Moreno ho reconsidera i continuarà com a regidor

Compartiu aquesta història

Tot i que fa uns dies va presentar formalment la seva renúncia com a regidor de l’Ajuntament de Palafolls, el socialista Lluís Moreno ha presentat un nou escrit al registre del consistori per revocar la seva renúncia a l’acta de regidor.

Tenint en compte que el ple encara no havia pres consideració de la renúncia, Moreno continua sent regidor i per tant podrà asseure’s a finals d’aquest mes al ple de pressupostos, al costat dels seus companys socialistes.

Moreno s’ha repensat la seva primera decisió d’abandonar el consistori i la política i continuarà com a representant del PSC a Palafolls, al costat dels 4 companys socialistes.

En el seu dia va al·legar motius personals per deixar la seva acta de regidor i, de fet, en el darrer ple d’ordenances, celebrat el passat dijous, no es va asseure a la taula de regidors.

La renúncia de Moreno havia fet posar la mirada al grup municipal del PSC, ja que suposava la segona deserció d’un electe socialista en tan sols 4 mesos de legislatura. Fa un mes, Carme Oliver ja havia presentat la renúncia a la seva acta de regidora al·legant incompatibilitat amb la seva feina. L’havia de substituir Olga Alia, qui va renunciar a prendre possessió de l’acta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics