La rider Gemma Corbera viatja a Xile a preparar-se per la Red Bull Rampage

La palafollenca Gemma Corbera marxa aquest dimecres cap a Xile per participar com a convidada en un esdeveniment del món ciclisme on només hi poden participar certes persones que han estat convidades per l’organització. Aquest acte, tal com indica la mateixa Corbera, la permetrà aprendre i practicar més habilitats de cara a la Red Bull Rampage del 2024. I, és que les característiques d’ambdós esdeveniments són similars. 

La Redbull Rampage és l’esdeveniment més gran de freeride amb bicicletes. Se celebra al desert de Utah als Estats Units i durant 10 dies els participants creen el seu show per mostrar-lo davant el jurat i el públic. Tal com indica la palafollenca, el dia de l’exhibició es tenen en compte els trucs i la precisió dels moviments dels participants, tenint en compte la dificultat de l’exhibició.

Ara, però, el primer pas és anar a Xile, practicar i aprendre més. Allà, Corbera té la intenció d’estar un mes, abans de seguir viatjant pel món per participar en les següents competicions que té previstes. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics