Palafolls prepara un nou programa FPO Dual de socorrista aquàtic i tècnic de natació

Aquest programa, impulsat pel SOC, vol millorar la incorporació al món del treball a joves a l’atur, facilitant un certificat de professionalitat i un contracte de formació i aprenentatge en matèria de socorrisme i tècnic de natació. 

Es tracta d’un ram professional molt buscat a l’estiu, ja que són figures necessàries en piscines comunitàries o platges.

L’Ajuntament de Palafolls torna a apostar per aquesta via de la FPO Dual que ofereix formació 100% subvencionada en aquestes dues especialitats professionals i un contracte laboral de 12 mesos. 

Aquest programa, doncs, permet formar-se gratuïtament i alhora dóna experiència laboral. Una combinació que permet una major inserció laboral. Ho destaca la tècnica d’ocupació de Palafolls, Cristina Jiménez.

Tothom qui vulgui gaudir d’aquesta formació ha de complir uns requisits bàsics. Aquests són, tenir entre 18 i 29 anys; tenir el certificat del graduat d’ESO o equivalent, i estar inscrit al SOC i a la Garantia Juvenil. 

Enguany, però, el SOC ha ampliat la convocatòria per a majors de 29 anys, sempre i quan presentin un risc d’exclusió social.

El contracte de formació i treball començarà a principis d’any amb la part formativa que es durà a terme a Can Batlle amb l’empresa SH CONCEPT.

Una 15a de joves han participat de l’última edició d’aquest programa que combina formació i ocupació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics