L’Slot Palafolls valora positivament la participació al Campionat d’Espanya malgrat els resultats obtinguts

Aquest cap de setmana, els membres del club d’Slot de Palafolls participaven en el Campionat d’Espanya d’Slot. Malgrat que les expectatives eren entrar al top 10 de cada categoria a la qual es presentaven, no va ser possible per a tots els membres del club. Tot i això, des del club destaquen les bones sensacions.

El divendres van participar a la Copa 208 i, tot i que no estan acostumats a córrer amb aquest vehicle, els resultats van ser modestos. A més, participar en aquesta copa els va permetre  comprovar els trams i conèixer millor quina és la corrent que hi ha en cadascun d’aquests.

Pel que fa a les altres competicions del cap de setmana, dissabte es jugaven tot el campionat. David Chaparro, Jordi Reverte i José Morales es van quedar a les portes d’entrar al top 10 de les seves curses; en canvi, Sergi Pinet va quedar en 8a posició i Paula Garcia en 3a posició. 

Tot i que, Garcia era l’esperança de l’equip i s’esperava que revalidés el títol de subcampiona d’Espanya no va poder ser, encara que estan molt satisfets amb els seus resultats i amb la seva 13a posició dins la categoria general. 

Tal com indiquen des del club, ara hauran d’esperar fins a començar la temporada l’any vinent. De moment, però, estan preparant un campionat propi de Citroen perquè més gent s’animi a sumar-se a aquesta disciplina esportiva.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics