El Festivalet de Santa Susanna celebra l’edició de tardor

Foto: Pentina el Gat

Aprofitant l’arribada de la tardor, Santa Susanna prepara el Festivalet, el festival familiar del municipi en petit format. Aquest any, l’edició comptarà amb tres obres que es realitzaran cada dues setmanes al municipi, a partir de l’11 de novembre i fins al 2 de desembre. 

La primera de les obres es representarà aquest dissabte 11 de novembre a partir de les 18:30h.  Concretament, les famílies podran gaudir de ‘Solo’, de la companyia Rol Borrallas a la Sala Polivalent, on es veurà com es comporta un pallasso quan ningú l’observa. 

El dissabte següent, el 25 de novembre, també a les 18:30h es representarà ‘Euphòria’ de la companyia Pentina el gat, a la rambla dels Països Catalans. Aquest serà un concert familiar més enèrgic, sensible i divertit de la companyia, que arriba a Santa Susanna després de més de 2.000 actuacions i 22 anys de trajectòria. 

Finalment, el dissabte 2 de desembre a les 18:30h, serà el torn de ‘Magic Hall’, de la companyia Jordi Quimera a la Sala Polivalent. Aquest serà un espectacle de màgia en un escenari sense cortines ni trucs, on es descobriran els valors que s’amaguen darrere la màgia. 

Les entrades són limitades. Tothom interessat pot aconseguir ja les seves a Entràpolis.com

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics