Crema un altre contenidor d’escombraries

De nou sembla que unes cendres mal apagades podrien estar rere les flames que han calcinat un nou contenidor d’escombraries de Palafolls. Es tracta a més d’un contenidor de l’illa de reciclatge proper a la Biblioteca, que fa uns dies ja es va veure afectada per un altre foc en els contenidors, en aquell cas intencionat.

Des de la Policia Local recorden que és molt perillós llençar les cendres de la llar de foc o de la barbacoa al contenidor sense la certesa que estiguin del tot extingides, ja que poden provocar ensurts com els viscuts aquesta nit, o fa uns dies al costat del Sindicat.

Per tot plegat recomanen guardar les centres 24 hores a casa abans de llençar-les al contenidor.

La Policia, doncs, desvincula aquest contenidor cremat amb els que s’han vandalitzat en les darreres setmanes a Palafolls.

Segons fonts de l’Ajuntament, s’han comptabilitzat tres contenidors cremats per culpa d’actes vandàlics en diferents punts com al carrer Mas Pinell,  Ribera de la Burgada  o el mateix Camí del Roig.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics