El Sots 21 del C.B. Palafolls és segon a la classificació després de guanyar al C.B. Bellvitge Negre-Joan XXIII

El grup Sots 21 del Club de Bàsquet Palafolls està d’enhorabona i, és que, gràcies a la victòria d’aquest cap de setmana, s’ha situat segons a la taula classificatòria de la jornada amb només un punt de diferència del primer que és el Llavaneres. 

Aquest cap de setmana, l’equip palafollenc es va enfrontar al C.B. Bellvitge Negre- Joan XXIII qui no havia perdut cap partit des que va començar la temporada. Els palafollencs, però, van aconseguir 73 punts que els van donar la victòria davant els 69 dels contrincants. 

Aquesta victòria els situa en segon lloc amb 13 punts, darrere el Llavaneres que té 14 i davant els contrincants d’aquest cap de setmana que també tenen 13 punts. Si els palafollencs haguessin acumulat una nova derrota a la temporada, la segona, els hauria situat per sota, tenint en compte que els contrincats haurien mantingut la seva ratxa de victòries en tots els partits disputats. 

El proper partit serà contra l’EPSA qui, de moment, es troba últim a la classificació amb 8 punts després d’haver guanyat un de tots els partits disputats al llarg d’aquestes setmanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics