El Club Patí Palafolls prepara el 6à trofeu Castell de Palafolls per aquest cap de setmana

Tant sols 9 mesos després de la cinquena edició d’aquest trofeu local., el CP Palafolls ja està enllestint la sisena edició que es farà al Palauet aquest dissabte i diumenge.

Es tracta d’un trofeu competitiu, però que no computa pel rànquing general de la federació, pel que serveix a patinadors i patinadores per agafar confiança tot just ara que ha començat la temporada. Ho explica la presidenta del club, Anna Massot.

Aquest cap de setmana es donaran cita a la competició palafollenca 8 clubs vinguts principalment del Maresme, però també des de Breda o Castelló d’Empúries. En total 180 patinadors i patinadores  de tots els nivells de competició.

Dissabte al matí es farà la competició dels nivells més alts i a la tarda dels intermitjos. Diumenge serà el torn pels més petits, amb participants que fins i tot, s’iniciaran a Palafolls en el món dels trofeus. L’entrada a l’esdeveniment és gratuïta i oberta a tothom.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics