URGENT

Alexandre Escrivà presenta ‘El último caso de William Parker’ a la Biblioteca Enric Miralles

Compartiu aquesta història

Demà a la tarda, l’escriptor novell Alexandre Escrivà visitarà la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls per presentar la seva primera novel·la. Ho farà dins els Vespres Literaris que organitza la biblioteca de Palafolls on els escriptors i els lectors tenen un espai de trobada on parlar de les novel·les i posar en comú les seves idees. 

Concretament, Escrivà presenta ‘El último caso de William Parker’, una novel·la policíaca que, segons informa Xavier Sitjà, presentador i moderador de l’acte, té un estil que recorda a les històries de Joel Dicker per les línies temporals amb les quals compta seguint l’evolució del policia en la investigació dels seus casos.

Tot i que pot semblar una història difícil de seguir per les dues línies temporals que segueix, Sitjà assegura que en cap moment es fa complicada la seva lectura, com pot passar amb altres autors que també utilitzen aquest estil narratiu. 

Com és habitual, la trobada es durà a terme aquest dimecres a partir de les 19h a la Biblioteca Enric Miralles i està oberta a tothom qui estigui interessat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics