Baixa el ritme de vacunació contra la grip i la covid19

A mitjans d’octubre començava a Palafolls la campanya de vacunació combinada contra la grip estacional i la covid. Es tracta d’una doble vacuna destinada a persones majors de 60 anys, dones embarassades, persones amb immunosupressió i els professionals sanitaris entre d’altres serveis essencials. També és indicada per a les persones amb condicions de risc, com ara les que tenen problemes de salut crònics o obesitat. 

Com a novetat d’aquest any, també es recomana vacunar contra la grip als infants d’entre 6 i 59 mesos, així com al col·lectiu de persones fumadores.

En aquest mes de campanya, però, el ritme de vacunació és més fluix que el d’altres anys, i encara hi ha forats a l’agenda de vacunació del CAP palafollenc.  Segons fonts de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, hi ha cites disponibles per demà, per divendres i per la setmana vinent.

Des dels estaments de salut s’insiteix en la necessitat de vacunar-se i renovar, així, la protecció tant contra la grip com contra la covid. Qui vulgui posar-se totes dues vacunes, o tan sols una d’elles,  poden demanar cita prèvia de manera presencial al CAP de Palafolls, per telèfon, a través de l’aplicació La Meva Salut o al web citasalut.gencat.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics