La Protectora de Palafolls prepara una nova edició dels Encants Solidaris

Foto: Protectora d'Animals de Palafolls

Aquest dissabte, l’Associació Amics dels Animals de Palafolls ha organitzat una nova edició del mercat d’articles en benefici dels animals de l’entitat. Es tracta dels Encants Solidaris, una proposta que ja han impulsat anteriorment i que torna un any més. 

Cristina Dalmau, una de les responsables de la protectora explica que, els interessats, podran trobar productes de tota mena per les seves mascotes, com menjadores, collarets, roba pels peluts, etc. Els productes tindran un preu assequible per tothom i, també, es podran trobar objectes nadalencs per qui es vulgui avançar. 

Des de la protectora, Dalmau indica que les expectatives són molt positives. Cada any que han organitzat aquest mercat els resultats obtinguts han sigut molt bons i esperen que aquesta vegada sigui igual.

A més, recorden que tots aquests diners estan destinats a cobrir les despeses alimentàries i veterinàries dels animals que hi ha a la Protectora de Palafolls. Així, tothom qui vulgui ajudar la protectora ho podrà fer aquest dissabte des de les 8h fins a les 18h a la Plaça del Fòrum Palatiolo.

Tot i que l’objectiu principal d’aquest mercat és recaptar diners, tothom qui estigui interessat en adoptar algun dels animals de l’entitat també podrà demanar informació als organitzadors durant la jornada de dissabte.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics