El responsable del Muay Thai de  Palafolls competeix aquest dissabte a Tailàndia

Foto: Club Muay Thai Palafolls

Demà l’estadi de Simbi, a la ciutat tailandesa de Phuket, acollirà una competició de Muay Thai, en la que hi participarà en Miguel Rueda, el responsable i entrenador del Club de Muay Thai de Palafolls.

Rueda porta setmanes a Tailandia preparant-se i aprenent al bressol del Muay Thai. En declaracions a Ràdio Palafolls explica que ha sortit l’oportunitat de participar en aquesta competició lluitant contra el britànic Lewis.

En total a la competició hi prendran part una 12a de participants arribats des de països com, els Estats Units, Turquia, Ucraïna o el Regne Unit, tot i que la majoria, òbviament, són tailandesos. Rueda tornarà de la seva estada a Phuket a finals d’aquest mes on reprendrà els entrenaments al club palafollenc. Un club que no ha parat de treballar amb altres entrenadors que s’han ocupat de les sessions físiques.

El Muay Thai, o boxa tailandesa, és un esport de contacte i combat molt estès al sud est asiàtic en el que s’utilitzen totes les parts del cos. En els darrers anys la pràctica d’aquest esport s’ha expandit arreu del món. A Palafolls fa anys que hi ha un club de Muay Thai.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics