Blanes acull la segona edició de l’Oncoarts

Foto: Ajuntament de Blanes

La Fundació Oncolliga Blanes ha organitzat aquest dissabte la segona edició de l’Oncoarts, la fira solidària en benefici de l’associació oncològica.

Al llarg de tota la jornada, la Plaça dels Dies Feiners de Blanes serà l’emplaçament on es trobaran diversos artistes que han utilitzat el seu art en diverses tècniques com a mitjà d’expressió durant el seu procés oncològic. Part de la recaptació d’aquest cap de setmana amb la venda de les obres mostrades es destinarà a la Fundació Oncolliga Girona amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i els seus familiars. 

A banda d’artistes, també hi haurà parades on s’oferiran diversos productes artisanals, així com actuacions musicals i una mostra de ball. Entre els productes que es trobaran hi haurà pintures, dibuixos, resines, joies, flors, croixet, espelmes, pedres i canyes, escriptura i tastets. 

Des de l’Ajuntament de Blanes indiquen que, a més, també hi haurà altres al·licients com la participació de Cervesa Marina que contribueix a la fira amb un estand on oferirà els seus productes amb el got commemoratiu dels 10 anys d’Oncolliga Blanes. A banda, també hi haurà sortejos de productes dels artesans participants i tothom qui vulgui podrà endur-se la samarreta commemorativa de l’aniversari de l’entitat que ha dissenyat l’artista blanenca Susi Marín.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics