Palafolls recupera l’activitat del planetari familiar 

Aquest proper dissabte, dia 25 de novembre, l’àrea d’ensenyament de l’Ajuntament de Palafolls ha recuperat l’activitat del planetari familiar al teatre, coincidint amb la programació de l’encesa de llums de Nadal.

Aquesta activitat feia un parell d’anys que no es programava i es recupera ara amb el mateix funcionament. Durant el matí del dia 25, el planetari s’instal·larà dins el teatre i farà sessions d’uns 20 minuts per a grups d’entre 20 i 25 persones. Ho explica Mari Parra, tècnica d’ensenyament de l’Ajuntament de Palafolls.

Aquesta activitat és gratuïta i acostuma a tenir molt d’èxit, per això es recomana inscriure’s amb antel·lació per evitar quedar-se sense plaça. El termini d’inscripcions ja és obert i només cal passar-se o trucar al MiD per reservar hora i sessió del planetari.

En total seran unes 150 places les que podran gaudir d’aquesta activitat gratuïta que es farà el dissabte 25 a partir de les 10 del matí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics