Una trentena de persones marxen en favor del poble palestí a Palafolls

Ahir a la tarda es va fer una marxa lenta i sorollosa pels carrers del centre de Palafolls per denunciar el que els convocants han considerat com a genocidi del poble palestí durant l’ocupació de Gaza per part d’Israel.

El punt de trobada era la plaça del Fòrum Palatiolo on les convocants van llegir un manifest en el que acusaven a Israel de protagonitzar un genocidi atroç que està massacrant al poble palestí. Una massacre que asseguren que està planificada i consentida per Europa i els Estats Units.

El manifest, que es va llegir abans de començar la marxa, també va demanar a Espanya una resposta  contundent davant del que està passant a la franja de Gaza. Demanen una condemna  explicita i trencar relacions amb el govern d’Israel. Segons els convocants està a favor del poble palestí no és donar suport a Hamas ni a l’integrisme religiós.

Un cop llegit el manifest, la trentena de persones, la majoria joves, van començar una marxa lenta i sorollosa pel centre de Palafolls, passant pel parc Joaquim Ruyra, la plaça Major, i finalment fins la passera, on van penjar una pancarta amb el lema #FreePalestina

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics