URGENT

L’Ajuntament de Malgrat dona 2500€ pels damnificats dels terratrèmols del Marroc

Compartiu aquesta història

La Junta de Govern Local de Malgrat de Mar ha aprovat una nova ajuda econòmica a totes les víctimes del terratrèmol del Marroc, que va ocórrer el passat 8 de setembre. 

El Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat Internacional va demanar a l’Ajuntament de Malgrat de Mar que destinés una ajuda econòmica per ajudar les persones damnificades pel terratrèmol. A banda, el Fons Català de Cooperació va sol·licitar també a l’Ajuntament que col·laborés en la seva campanya anomenada Crida d’emergència per a la població víctima del terratrèmol al Marroc. 

Així és com, l’Ajuntament de Malgrat ha decidit vincular l’ajuda de 2.500 euros a través del Fons Català de Cooperació, ja que té una llarga trajectòria de suport al país i, ara mateix, hi treballa amb diverses actuacions de reconstrucció per combatre els efectes de la catàstrofe.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics