Palafolls acull una jornada tècnica sobre el compostatge descentralitzat i l’horticultura

Aquest dimecres, el Teatre de Palafolls serà l’emplaçament escollit per realitzar una jornada tècnica emmarcada dins el projecte COMdeHORT. L’objectiu principal és explicar resumidament els resultats d’una de les enquestes realitzades dins el projecte i parlar sobre les normatives i eines per realitzar un compostatge de proximitat. A més, també es posaran en comú diverses experiències de producció de compost i/o ús d’aquest en l’agricultura.

El tret de sortida a la jornada es farà a les 11h amb una breu presentació i actualització de la iniciativa COMdeHORT, després es donarà una visi´ño dels diferents sectors relacionats amb el compostatge descentralitzat per l’ús del compost en horticultura i es parlarà de la normativa per al compostatge en granges de dejeccions ramaderes. 

Més tard, es farà una taula d’experiències amb representants del sector primari, com Tomàs Garcia de Can Gual; Gilad Buzi d’Aurora del Camp o Xavier Llobera de SELEGRAN, amb la moderació de Josep Maria Vallès de Tarpuna. 

El projecte COMdeHORT és una activitat finançada a través de del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya. Tothom interessat en participar d’aquesta, cal que s’inscrigui a través del web Rural.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics