URGENT

L’Alt Maresme reclama més mossos

Compartiu aquesta història

Els alcaldes i alcaldesses del nord de la comarca han demanat per escrit a la Generalitat un major nombre d’efectius policials a les comissaries de l’Alt Maresme, especialment a la temporada d’estiu. En l’escrit, recorden que el cos ha incorporat només quatre efectius a les comissaries de l’Alt Maresme amb la darrera promoció d’agents quan, amb relació al nombre d’habitants, haurien  d’haver estat sobre els 14 agents. 

Per tot plegat, els alcaldes i alcaldesses de Pineda, Calella, Santa Susanna, Malgrat, Sant Pol, Canet, Tordera, Palafolls i Arenys de Mar han demanat trobar-se amb el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, per tractar aquesta qüestió en persona.

En la carta, els representants de la zona recorden a Interior que l’Alt Maresme suma una població d’uns 150.000 habitants, que es duplica a l’estiu amb l’arribada de turistes i que  molts dels municipis presenten una realitat complexa que requereix un reforç policial. Així ho ha indicat l’Alcalde de Palafolls, Francesc Alemany.

Expliquen també que els Ajuntaments, estan assumint una part molt significativa de la seguretat pública a través de les diferents plantilles de la policia local.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics