URGENT

Senyalitzen l’Espai Agrari de la Baixa Tordera per posar-lo en valor

Compartiu aquesta història

L’Associació Espai Agrari de la Baixa Tordera ha iniciat la senyalització de les zones agrícoles que la conformen. A Palafolls s’ha senyalitzat amb dos cartells a la zona agrícola del Pla de la Ginesta, un proper al camp de vol i l’altre a tocar del camp de futbol.

Aquesta és una acció que s’inclou dins les que es duen a terme per reforçar la comunicació dels valors de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera, com element essencial per transmetre a la ciutadania els valors del territori i dels seus productes. 

Aquesta actuació s’inclou dins les dotze que es van incloure en el pla d’actuacions per aquest 2023 i que inclou altres com, per exemple, un sistema de previsió meteorològica, un obrador compartit i un estudi de la xarxa de reg i drenatge, entre altres. 

Aquesta acció també s’ha dut a terme als altres  municipis que formen part de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera. A Malgrat de Mar, per exemple, s’han col·locat dos rètols informatius en els accessos al Pla de Grau, un  la onda de davant de la Cooperativa Agrícola Progrés Garbí i l’altre al costat del riu de la Tordera.

L’Associació de l’espai agrari està format pels municipis de Palafolls, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Tordera i Blanes, juntament amb les cooperatives agràries de la Conca de la Tordera, Progrés-Garbí i Agrària Baixa Tordera. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics