L’Escola de Música i Dansa celebra Santa Cecília amb audicions obertes

Al llarg d’aquesta setmana, l’Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls obrirà les seves portes al públic. En commemoració de Santa Cecília, que és la patrona dels músics i se celebra aquesta setmana, el MiD oferirà audicions de música per les famílies, però també per qui tingui ganes d’escoltar què és el que han après els alumnes de música del MiD. Així ho detalla David Martínez, director de l’Escola de Música i Dansa de Palafolls.

Entre altres, es podran escoltar instruments de corda i percussió.Les audicions són individuals, tot i que també hi haurà demostracions dels combos de l’escola de música i de grups de cambra. 

Així, al llarg de tota aquesta setmana els interessats podran sentir als alumnes del MiD. Les audicions es faran cada tarda a partir de les 17:30h. En el cas de dimarts i divendres, hi haurà una doble sessió d’audicions pel gran nombre d’alumnes que hi ha. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics