Cap de setmana agredolç pels equips esportius de Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana no ha estat positiu pels jugadors del primer equip del Club de Futbol Sala Sant Lluís. La formació continua amb la mala ratxa que els acompanya les últimes setmanes. Els jugadors es van enfrontar a l’Escola Pia Sabadell contra qui va perdre per 4 gols (6-2), una derrota que se suma a les de les últimes setmanes i que deixa l’equip palafollenc en una desena posició a punt de caure a la taula classificatòria. 

Pel que fa a bàsquet, el Sots 21 va perdre davant el Martorelles per 4 punts (58-54). Malgrat la derrota, l’equip es manté segon a la classificació amb 18 punts, dos menys que el líder que es el Llavaneres i un més que el següent a la llista, el Ceissa B.

Finalment, el primer equip del C.D. Palafolls també va perdre davant el Riudarenes per un gol (2-1). Una derrota que ha fet baixar a la classificació a l’equip palafollenc, i és que aquesta és la segona derrota des que van començar la temporada. Tot i això, encara hi ha oportunitats per la formació, tenint en compte que comparteix puntuació amb l’Anglès a la taula classificatòria. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.