URGENT

La Generalitat invertirà 384 MEUR en infraestructures al Maresme

Compartiu aquesta història

Aquesta tarda, la consellera de Territori, Ester Capella, es reunirà amb diversos alcaldes i alcaldesses del Maresme per presentar la inversió que la Generalitat té previst fer a la nostra comarca en els pròxims anys. 

La presentació oficial es durà a terme durant una sessió sobre mobilitat amb els alcaldes del Maresme i comptarà amb la intervenció del president del Consell Comarcal del Maresme i alcalde de Palafolls, Francesc Alemany. A la trobada, també hi participaran el secretari de Mobilitat i Infraestructures, Marc Sanglas, i el director d’Infraestructures de Mobilitat, David Prat. 

Concretament, la Generalitat preveu invertir 384 milions d’euros en els propers anys a la nostra comarca. Aquests, entre altres, es preveu que es destinin a la pacificació de la Nacional II i al traspàs de Rodalies per part de l’Estat. D’aquesta manera, a la trobada es concretarà en quin estat es troba la pacificació de la N-II, que en el cas de l’Alt Maresme encara s’han de valorar diverses accions vinculades als potencials carrils bici que s’hi volen incorporar. 

Per part de Palafolls, Alemany ha detallat que es buscarà tractar temes concrets del municipi com la rotonda a la B-682 i la problemàtica amb el polígon industrial de Mas Reixac.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics