URGENT

Els partits sense representació a l’Ajuntament s’uneixen contra l’apujada d’impostos a Palafolls

Compartiu aquesta història

La setmana passada, tres dels partits polítics que no van aconseguir representació municipal a les eleccions del maig, Esquerra Unitària, Junts per Palafolls i el Partit Popular;  es van reunir per posar comú diversos temes relacionats amb l’actualitat municipal. Un d’ells va ser l’apujada d’impostos que s’ha aprovat pel 2024 amb els vots a favor d’ERC, els vots en contra del PSC i l’abstenció de Palafolls SOM.

En una fotografia publicada pels seus representants a les xarxes socials, els tres partits posen de manifest la voluntat de seguir treballant pel poble de Palafolls i d’unir-se pel benestar dels veïns.  Precisament, dijous passat el representat del Partit Popular a Palafolls, Marc Arguilé, en sessió plenària va ressaltar aquesta voluntat, tot i no compartir els mateixos ideals entre les diferents formacions. 

La intervenció d’Arguilé va derivar d’algun dels comentaris que l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, va fer durant la sessió. I, és que, en les seves intervencions va aprofitar per posar de manifest que calia evitar la demagògia sobre les accions que el govern estava duent a terme, com l’apujada d’impostos, entre altres. 

A banda de la qüestió econòmica, a la reunió entre el Partit Popular, Esquerra Unitària i Junts per Palafolls també es van tractar temes com la tasca de l’oposició en aquest nou mandat, i altres accions de govern que consideren positives o negatives. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics