La Corporació homenatja als voluntaris en el Dia Mundial del Voluntariat

Compartiu aquesta història

En commemoració del Dia Mundial del Voluntariat, que se celebra el proper 5 de desembre, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha organitzat un acte d’agraïment a les persones voluntàries dins l’àmbit de la salut al territori. 

L’acte està obert a tota la població i se celebrarà el mateix dimarts 5 de desembre a les 12h a l’Auditori de Can Saleta de Calella. Durant aquests es donaran a conèixer els diversos programes de voluntariat que duu a terme la corporació gràcies a la col·laboració de diferents entitats d’arreu del territori. D’aquesta manera, tots els assistents que es vulguin fer voluntaris, sabran què poden fer per convertir-se i a qui es poden adreçar. 

Les explicacions, a més, estaran fetes pels voluntaris de la Corporació per tal que expliquin ells mateixos la seva experiència amb el voluntariat. A banda, es comptarà amb la intervenció de la Dra. Candela Calle, directora general de la Fundació Sant Francesc d’Assís i amb les actuacions musicals del quartet de saxo Gènesi, del Conservatori Superior del Liceu. Tothom interessat en participar d’aquest acte pot consultar el programa al web de la Corporació. Per formar-hi part, no cal inscriure’s prèviament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.