URGENT

Palafolls acull el 3r Aplec de la Ratafia

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte arriba la tercera edició de l’Aplec de la Ratafia. Enguany, el desenvolupament de la jornada serà semblant al de les altres dues edicions, ja que, tal com indiquen des de l’entitat, és un format que els funciona. Oriol Grèbol, membre de Glop de Bosc, ha indicat que estan nerviosos, però il·lusionats i, és que la intenció és continuar organitzant una jornada participativa i que posi en valor la cultura popular. 

Durant tota la jornada hi haurà diferents activitats per amenitzar-la, tot i que una de les més esperades és el Concurs de Ratafia. A partir de les 18h es podrà saber quina és la ratafia guanyadora del concurs. En aquest sentit, Grèbol informa que enguany partitparan unes 25 persones. I, és que el concurs ja s’ha consolidat i cada any hi participa més gent. És per això que, segons avança, tenen previst fer en uns mesos una recollida conjunta d’herbes. 

L’Aplec de la Ratafia començarà aquest dissabte a partir de les 10h, l’organitza l’entitat Glop de Bosc, tot i això, també hi col·laboren altres entitats com la Colla Gegantera, la Cobla Palafolls o la Comissió de Pubillatge. En aquest sentit, l’entitat del pubillatge palafollenc participarà de la cita amb l’elecció de la Pubilla de Palafolls a partir de les 12:30h. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics