URGENT

Tot a punt per la nova campanya de donació de sang de Les Ferreries

Compartiu aquesta història

Els alumnes de 6è de l’Escola Les Ferreries de Palafolls ja ho tenen tot preparat per la nova edició de la campanya de donació de sang que organitzen amb el suport del Banc de Sang i Teixits.

Com és habitual, els alumnes de sisè de l’escola durant l’inici del curs han treballat a l’aula què són les donacions de sang i tot el que implica aquest acte solidari, com per exemple, què es fa amb la sang donada o com arriba als hospitals, entre altres. 

Un cop coneixen tot el relacionat amb les donacions de sang, els alumnes preparen una campanya de donació al municipi. Concretament, es tracta d’una donació convencional, amb els professionals del Banc de Sang i Teixits, tot i que els amfitrions i qui dona la benvinguda als donants de la jornada són els alumnes del centre. 

La jornada de donació de sang d’enguany, es durà a terme aquest dimecres des de les 16h i fins a les 20h a l’Escola Les Ferreries. Tothom interessat pot inscriure’s prèviament al web donarsang.gencat.cat. L’any passat es van recollir un total de 73 donacions de sang, 25 d’aquestes van ser de nous donants. Enguany, ja hi ha 45 persones apuntades. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics