Palafolls tindrà un Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls, concretament l’Àrea de Serveis Socials està preparant un recurs psicològic per a persones cuidadores no professionals. Es tracta d’un Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua que començarà el proper mes de gener i que tindrà una durada de 10 sessions. 

El Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM) és un espai de relació, de suport emocional i d’intercanvi d’experiències i ajuda mútua entre persones cuidadores no professionals. Ja s’havia fet abans a Palafolls i que busca ‘cuidar les famílies cuidadores’ i donar-los eines i suport psicològic i emocional per afrontar la tasca que fan dia a dia amb els seus familiars. N’ha donat més detalls Judit Puig, tècnica de Serveis Socials a l’Ajuntament de Palafolls.

Aquest no és un curs de formació, sinó que serà un espai conjunt de recolzament a totes aquestes persones. Començarà el proper 16 de gener a les 11h i tindrà una durada de 10 sessions d’una hora i mitja cadascuna. 

Tothom qui estigui interessat en participar d’aquest grup de suport o vulgui més informació, pot adreçar-se al Servei Respir (93.765.28.99) o a Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls (93.762.08.24). 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.