URGENT

S’obren les inscripcions pel curs de monitors de Can Batlle

Compartiu aquesta història

Aquest matí s’han obert les inscripcions per una nova edició dels curs de monitors que organitza Can Batlle al Nadal. La formació es durà a terme de forma intensiva del 23 de desembre al 14 de gener. El curs compta amb una part teòrica i una pràctica per tal que els alumnes puguin consolidar tot el que aprenguin durant les hores que dura.

Tot i que algú pugui considerar que són moltes hores, des de l’Àrea de Joventut indiquen que és així perquè la intenció és que els estudiants puguin superar la part teòrica el més ràpid possible. Així ho ha detallat Albert Muñoz, tècnic de Joventut a l’Ajuntament de Palafolls. 

De la mateixa manera, el curs s’organitza al Nadal perquè els participants, que normalment són estudiants de grau superior o universitat, puguin aprofitar l’aturada de les classes al Nadal i, així, puguin ser monitors de cara a l’estiu. 

El títol de monitor és obligatori per poder dirigir activitats amb infants i joves dins el marc de l’educació en el lleure com colònies, esplais, casals d’estiu o menjadors escolars. Així aquest curset pot obrir la porta laboral a molts joves que es sentin atrets per l’educació en el lleure. Tothom interessat en participar-hi pot demanar informació a Can Batlle a través dels seus canals habituals de comunicació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics