URGENT

Malgrat de Mar encendrà demà els llums de Nadal

Compartiu aquesta història

Demà a la tarda, l’espectacle ‘Moonlight jugglers’ de la companyia Todozancos serà l’encarregat  d’amenitzar l’encesa de llums a Malgrat de Mar. Aquest començarà a la cantonada de l’avinguda Mediterrània amb l’Espai Neus Català a partir de les 18h i durant una hora es farà un recorregut pels diversos carrers del municipi fins arribar a l’Ajuntament. Allà, un cop acabi l’espectacle, es procedirà a fer l’encesa simbòlica dels llums que il·luminaran el Nadal malgratenc. 

A banda de l’espectacle, l’Associació de Comerciants de Malgrat de Mar oferirà la tradicional xocolatada a la plaça de Josep Anselm Clavé a partir de les 17.30h. 

Aquest Nadal les llums de Malgrat estaran enceses fins al proper 6 de gener, diada de Reis, a les 24h i, com a novetat, des de l’Ajuntament indiquen que aquest any també s’il·luminarà la rotonda de l’avinguda Costa Brava davant del CAP i l’entrada al municipi des de la N-II en sentit Barcelona-Girona. 

Entre altres, com és habitual s’il·luminaran la plaça de les Mines de Can Palomeres, el Carrer d’en Fonlladosa, la façana de l’Ajuntament, la plaça de l’Església, el Parc del Castell i el carrer Escoles. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics