URGENT

Es consoliden les Esport-derades a Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge s’ha posat el punt final a les Esport-derades, el cicle d’activitats que l’Ajuntament ha organitzat per potenciar l’esport entre els palafollencs. La valoració per part de l’Ajuntament és molt positiva i, és que, la rebuda a cada una de les propostes ha sigut molt bona per part de la població. 

Marta Alabart, regidora d’Esports a l’Ajuntament de Palafolls, ha confessat, tot i això, que “hi ha hagut de tot” perquè “no saps mai què pot passar”. Malgrat això, estan contents amb les activitats organitzades i la resposta que aquestes han tingut. 

Alabart, a més, confessa que hi ha moltes ganes d’organitzar una nova edició de les Esport-derades i que ja s’estan tenint en compte diverses consideracions per a la propera. Per exemple, comptar amb la participació de Serveis Socials de l’Ajuntament i fer activitats per col·lectius concrets, com s’ha fet aquest diumenge amb Aspronis. 

Les Esport-derades tanquen un nou cicle a Palafolls que ha inclòs activitats com marxa nòrdica, un circuit de salut, xerrades diverses i zumba entre altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics