URGENT

Govern i Palafolls Som a prop de pactar les inversions per l’any que ve

Compartiu aquesta història

El govern municipal fa temps que manté reunions amb Palafolls Som per arribar a un acord també amb el pressupost d’inversions. Les trobades van per bon camí i, segons Mónica Armada, portaveu de Palafolls Som, estan sent molt profitoses.

De fet la portaveu de la formació anuncia que només queden alguns serrells per tancar un acord per tirar endavant la proposta d’inversions.

En aquest sentit Armada destaca que un dels punts que estant defensant en les negociacions és que les inversions estiguin repartides arreu del municipi i no només al centre.

Per la seva band, l’alcalde de Palafolls, el republicà Francesc Alemany, reconeix els contactes i la bona sintonia amb  Palafolls Som, a qui veu com un soci preferent per tirar endavant els projectes importants d’aquesta legislatura. De tota manera, no tanca la porta a treballar conjuntament amb els socialistes si aquests canvien el seu posicionament.

El PSC per la seva banda reconeix a Ràdio Palafolls que no sap res de les propostes d’inversions que estan pactant govern i Palafolls Som i que tampoc han mantingut cap reunió per trobar acords per tirar endavant el pressupost d’inversions.

Si finalment ERC i Palafolls Som pacten el pressupost d’inversions, seria la tercera vegada que les dues formacions aconsegueixen arribar a una entesa per desbloquejar propostes del govern. Ha passat ja amb les ordenances fiscals i amb el pressupost ordinari, on Palafolls Som s’ha abstingut facilitant així la seva aprovació.

Pel que fa a les inversions previstes per l’any que ve, el govern creu que pivotaran sobre 3 grans eixos; un el de l’adaptació al canvi climàtic amb actuacions en manteniment de rieres, camins, eficiència energètica o canvi de xarxa d’aigua potable, un segon de manteniment d’infraestructures i equipaments i un últim eix que giraria entorn a les possibles subvencions que encara no estan segures i que permetrien altres actuacions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics