URGENT

Blanes inaugura el 26è Pessebre Monumental dedicat al Jaciment d’Els Pedrets

Compartiu aquesta història

Aquest dimarts, Blanes posa en marxa dos dels elements que caracteritzen el nadal a la ciutat. El primer d’ells serà el Pessebre Monumental que enguany arriba a la seva 26ena edició i que està dedicat enguany al jaciment romà d’Els Pedrets. Seguint la línia de l’any passat en què es va fer un diorama, aquest any el pessebre es podrà visitar només per dos dels seus costats, el frontal i el dret. 

L’altre dels elements nadalencs que s’estrenaran aquest dimarts són els llums de Nadal que lliuran diversos carrers de la Ciutat, a banda de la façana de l’Ajuntament. A més, aquest any la Plaça dels Dies Feiners comptarà amb un element sorpresa que es descobrirà coincidint amb l’acte d’inauguració del Nadal. 

Des de l’Ajuntament de Blanes indiquen que aquest 2023 l’acte oficial serà encara més especial del que és habitual i, és que, des de la brigada dels Serveis Municipals s’ha confeccionat un mecanisme que s’accionarà apretant un polsador gegant. Ambdues inauguracions tindran lloc aquest dimarts a partir de les 18h prop de l’Ajuntament al Passeig de Dintre. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics