URGENT

El PP entrarà al govern de l’Ajuntament de Pineda al costat del PSC

Compartiu aquesta història

El Govern Municipal de Pineda de Mar, amb majoria absoluta del PSC, incorporarà un nou membre al Govern. Després de les converses mantingudes amb l’alcalde, Xavier Amor, el representant del Partit Popular, Diego Sánchez, serà el nou regidor al consistori.

Tal com ha matisat l’alcalde de Pineda, aquest acord “no va de partits polítics, sinó de Pineda de Mar”, tal com ja va anunciar també en el seu discurs d’investidura. I, és que la seva intenció és dur a terme una política de mà estesa i de màxima generositat, malgrat la majoria absoluta que va obtenir les passades eleccions. 

Amor, a més, assegura que Pineda de Mar “necessita més mirades i aportacions en la governança, que aportin valor en els principals eixos del Pla d’Acció Municipal i en la gestió política diària”. Confessa, també, que el PSC està conversant amb altres formacions per buscar altres vies de col·laboració durant el mandat. 

El nou regidor assumirà les competències de Seguretat Ciutadana i Mobilitat i la seva entrada a l’equip de govern es farà efectiva en el ple del proper mes de desembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics