URGENT

Disminueix tímidament l’atur a Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquest novembre, l’atur a Palafolls ha experimentat una lleugera davallada després d’augmentar al mes d’octubre. En concret, el total de persones sense feina al nostre municipi s’eleva fins als 437, que són 8 menys que el mes passat. 

En comparació amb el mateix mes de l’any anterior, el novembre del 2022 hi havia 462 persones sense feina, el que suposen 25 persones més que enguany. 

A escala comarcal, la taxa d’aturats al Maresme se situa aquest novembre prop del 9’45%, amb un total de 20.978 aturats. Són 190 més que en el mes d’octubre. Quant als nostres municipis veïns, no tots els pobles han notat una davallada del seu atur. 

A Malgrat han augmentat en 51 les persones sense feina fins les 837 i Tordera han disminuït en 19 els aturats fins als 1.066. Pineda, per la seva banda augmenta el seu atur en 40 persones acumulant una xifra total de 1.618 persones sense feina.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics