URGENT

S’obren les inscripcions per la marxa ‘Pineda Camina’

Compartiu aquesta història

El proper 17 de desembre se celebrarà la 3a edició de la marxa ‘Pineda Camina’, una caminada solidària en benefici de La Marató de TV3. L’organitzen el Montpalau Team i l’Ajuntament de Pineda, amb la col·laboració d’altres entitats com el XIP i l’Escola Municipal de Música. 

Enguany s’han proposat dos recorreguts per tal de ser accessibles a tots els interessats en participar: una marxa curta de 6km i una marxa llarga de 10km. Tot i que un 70% dels dos recorreguts serà de muntanya, s’han tingut en compte per adequar-se als participants d’ambdós. 

A més, al finalitzar l’activitat, els participants podran gaudir d’una xocolatada i d’un concert en directe a partir de les 11h a la plaça Espanya. 

Les inscripcions ja estan obertes i hi ha 1.000 dorsals disponibles. Tots els beneficis de la jornada aniran destinats a la Marató que enguany està dedicada a la salut sexual i reproductiva. Tothom interessat pot confirmar la seva inscripció de manera telemàtica a través de la web del Montpalau Team o presencialment a Can Xaubet, Can Comas, el Centre Cívic de Poblenou i la botiga Herbes. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics