URGENT

Ja es pot aconseguir el calendari de l’Acep

Compartiu aquesta història

Aquest passat cap de setmana es va començar a repartir el calendari de l’Acep, editat conjuntament amb l’Ajuntament i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

A la fira organitzada per l’entitat empresarial i comercial de Palafolls ja es podia aconseguir, i des d’aquesta setmana, ja es pot demanar, gratuïtament, als comerços associats a l’Acep i en alguns equipaments municipals.

El calendari 2024 de l’Acep té el lema de “12 mesos, 12 competències comercials” i, com ja va avançar RP fa unes setmanes, vol posar en valor les competències i els valors que ha de tenir un comerç local com són l’emprenedoria, la proximitat o l’experiència.

Per traslladar-ho, els 12 mesos del calendari s’il·lustren amb responsables d’establiments comerciants de Palafolls posen en en diferents entorns naturals i amb diversos cotxes clàssics. 

A banda de les festes nacionals, catalanes i locals, el calendari inclou una guia dels comerços associats a l’Acep, amb l’adreça i les dades de contacte. Ho explica Anna Tortosa, presidenta de l’Acep:

En total s’han fet 2500 exemplars del calendari de l’Acep, que enguany celebra el seu 10è aniversari, ja que la primera vegada que es va editar va ser l’edició del 2014.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics