URGENT

Palafolls Som molest amb el govern per no tenir-los en compte en el projecte de Can Gibert

Compartiu aquesta història

A través d’un comunicat publicat a les seves xarxes socials, la formació estira les orelles al govern d’Esquerra per no haver-los comunicat la intenció d’explorar vies de suport amb la Diputació de Barcelona per tirar endavant el projecte de Can Gibert. 

La passada setmana, el diputat d’Àrea d’Espais Naturals i Infraestructura Verda de la Diputació de Barcelona, Xesco Gomar, va visitar Palafolls i es va reunir amb membres del govern local que, entre d’altres, van estudiar possibles vies de col·laboració i finançament per explorar el futur de la masia de Can Gibert a Sant Genís.

Palafolls Som lamenta que Esquerra no els comentés la trobada i els recorda que la masia va ser cedida a tots els palafolencs i que, precissament, ells són representants d’una part de la ciutadania.

Segons el comunicat, Palafolls Som ha defensat de “proactiva” transformar Can Gibert en una escola de natura, però lamenten que aquesta idea no hagi estat tinguda en compte.

Palafolls Som, que fins ara ha estat el principal aliat del govern per tirar endavant els pressupostos o les ordenances fiscals, ha recordat a Esquerra que governen amb minoria i que aquesta manca de comunicació pot dificultar les relacions entre els dos partits, ja que, segons PalafollsSom, no seria la primera vegada que hi ha “incidents” com aquest. De fet la formació reitera continua fent la feina d’oposició, però que ho fan lluny de la polèmica o dels circs mediàtics.

La formació demana reconduir la situació i millorar el diàleg i la transparència tant amb el govern com amb l’oposició.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics