Ràdio Palafolls estrena resum setmanal de notícies en format podcast

Compartiu aquesta història

Des d’aquest passat cap de setmana,  aquesta emissora ha estrenat un podcast de només 3 minuts de durada que es publicarà els dissabtes al matí i que vol oferir, en un format més lleuger, un petit resum la setmana informativa. 

Amb el nom d’Infopodcast  Palafolls, aquest resum  ofereix una mirada lleugera a l’actualitat del nostre municipi, alhora que recomana activitats de cap de setmana al poble o rodalies i posa la vista en una de les activitats esportives previstes a Palafolls.

Aquest producte informatiu no s’emet per la ràdio sinó que només es podrà trobar a través de les diferents xarxes socials de l’emissora: Facebook, telegram, Instagram o twitter, així com a la ràdio a la carta.

L’Infopodcast Palafolls és una coproducció entre La Xarxa de Comunicació Local i Ràdio Palafolls amb la voluntat d’explorar noves vies de comunicació amb la ciutadania, per apropar-nos a nous públics i, d’aquesta manera, fer arribar l’actualitat i l’interès pels afers locals a persones  que fins ara no accedien a aquests continguts.

A més, d’aquesta manera, Ràdio Palafolls continua explorant  noves maneres per complir la seva missió de servei públic i de contribuir a fer créixer l’interès pel que passa a Palafolls.

El primer Infopodcast s’ha publicat aquest passat dissabte i està disponible a totes les xarxes de la nostra emissora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.