URGENT

L’Ajuntament explicarà als veïns de Mas Reixac les propostes de mobilitat que es preveuen a la urbanització

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte, l’equip de govern es reunirà amb els veïns de Mas Reixac per explicar-los quines són les gestions que s’estan duent a terme amb Generalitat en matèria de mobilitat a Palafolls, sobretot a Mas Reixac perquè l’entrada i sortida a la urbanització sigui el més segura i eficient possible. Aquesta reunió coincideix amb la visita fa uns dies del Secretari de Mobilitat de la Generalitat, Marc Sanglas, en què es va parlar de l’actual problemàtica a aquesta zona del nostre municipi. N’ha donat més detalls Francesc Alemany, alcalde de Palafolls. 

Alemany detalla que, per part del consistori, l’objectiu principal és corregir la incorporació en paral·lel a la Nacional-II, a banda d’ordenar l’entrada i la sortida de vehicles de gran tonatge a la carretera. 

Actualment, el consistori està treballant amb la Generalitat per trobar possibles solucions a aquestes problemàtiques. És per això que han volgut informar als veïns de les possibles solucions. A la reunió amb Sanglas, entre algunes de les propostes que es van suggerir per part de l’Ajuntament hi ha el trasllat de la rotonda i la seva redimensió, per tal que no afecti els veïns.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics