URGENT

Ja es poden formalitzar les inscripcions per la rua de Carnestoltes

Compartiu aquesta història

El proper dissabte 17 de febrer, Palafolls celebra el Carnestoltes en un format similar al de l’any passat. La cercavila farà el recorregut habitual, des de l’Avinguda Costa Brava fins al Forum Palatiolo. Allà, la festa seguirà amb música i premis pels participants, a banda d’una xocolatada amb xurros. Així ho ha detallat Ricard Morales, tècnic de Cultura a l’Ajuntament de Palafolls.

Pel que fa als premis, des de l’Ajuntament indiquen que només per participar ja es donarà una gratificació de 100€ per valorar l’esforç de tots els participants. Quant als altres premis, serà un jurat, que estarà format per persones vinculades a la vida associativa de Palafolls, qui decidirà els guanyadors en les diferents categories. Hi haurà dos premis de 300€;per la millor carrossa o comparsa en general i un altre per a la millor de Palafolls i dos premis de 200€; un per a la més divertida i l’altre per a la més original. 

Per decidir els guanyadors, el jurat tindrà en compte aspectes com l’originalitat, que les disfresses siguin fetes a mà, el ball, etc. Actualment, hi ha tres entitats palafollenques que ja s’han interessat en participar, a banda d’altres de diferents municipis. Tothom interessat en participar es pot posar en contacte amb la Comissió de Reis i Carnestoltes a l’adreça de correu electrònic comissiodereisicarnestoles@hotmail.com

Les bases les podeu consultar al web de l’Ajuntament i en el següent document:

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics